среда, 11. мај 2011.

Nagradica

Sa ovom divnom nagradicom su me obradovale tri moje blog prijateljice Marijana,Andrijana i Natasa,sa blogova  http://marijaninaknjigarecepata.blogspot.com/ ,   http://mojislatkisi.blogspot.com/, http://coolinarija.blogspot.com/.



PUNOOOOO VAM HVALA sto mislite na mene!!Trebalo bi napisati 10 stvari o sebi,ali ja to ovog puta necu raditi,jer na zalost nemam nista novo.Mogu vam samo reci da sam srecna,jer svaki dan na ovaj nacin sticem nove prijatelje.Nasu dragu Jovanu sam imala srece i da upoznam,a verujem da ce se taj krug prosiriti ako nasa draga Maja sa bloga http://mamajacooks.blogspot.com/ organizuje druzenje u Beogradu,kako mi je rekla Jelena.
Ovu divnu nagradu treba proslediti dalje na 10 blogova.Mogu vam reci da vas sve podjednako volim i pratim,ali cu se ovog puta potruditi na nagradicu urucim blogovima koje je nisu vec dobile od mojih drugarica,da se ne bi ponavljale:))
Nagradicu prosledjujem:

9 коментара:

  1. Hvala puno na nagradi!!! Jako sam se obradovala!

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na nagradici! Bas si me razveselila. Malo sam manje aktivna ovih dana na blogu, ovo ce me naterati da se pokrenem :)Hvala, pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  3. Maji hvala na ovoj prelijepoj nagradi, baš si me obradovala :)

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala i od mene, i ja sam se obradovala mnogo. Ovde bih htela i da se izvinim svima što još uvek ne pratim dovoljno vaše blogove, bar ne onoliko koliko bih htela. Ovih dana počinjem nove terapije, ne znam kako će sve teći... Nadam se da ćemo se ubrzo družiti mnogo više... Veliki pozdrav...

    ОдговориИзбриши
  5. Draga nasa Aliki,nema potrebe da se izvinjavas!!Po komentaru bih rekla da si bolesna.:(((NE DAJ SE!!!Zelim ti da uspesno zavrsis terapiju i postavis jos puno tvojih divnih recepata!!!:))

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala draga Maki na ovoj preslatkoj nagradi :))) jako si me obradovala mila <3

    ОдговориИзбриши