среда, 11. мај 2011.

Krempita by Aliki

Ovo je jedna DIVNA krempita koju sam pravila po receptu nase drage Aliki .
      
                                             Krempita



Recept necu prepisivati.Nasa draga Aliki ga je  bas lepo objasnila.Svi su odusevljeni i punoooo ti hvala za ovaj i sve tvoje divne recepte:)))
P.S.jedina razlika je sto sam ja koru isekla 6x4 i dobila 24 komada krempite i nisam preko fila premazala i slatku pavlaku,jer je bila lepe visine.:))

9 коментара:

  1. Draga Majo, dobila si nagradu za kreativnu blogerku od mene!
    http://cooktobe.blogspot.com/2011/05/nagrade.html

    ОдговориИзбриши
  2. Jeste da si i ti meni urucila istu, ali...po mom misljenju zasluzujes ju (a i ovo nije tante za tante, ovu sam nagradu dobila i od Jasne)!

    ОдговориИзбриши
  3. I od mene, pa kud puklo da puklo! nagrada za izuzetan razvoj bloga!Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  4. Draga Majo i Ankice,od srca Vam hvala na lepim nagradicama!!Drago mi je sto me posecujete i hvala vam i na tome.I ja volim vama da dodjem u posetu.Malo kasnim sa preuzimanjem,jer sam ovih dana imala problem sa blogom,kao i dosta vas,a i krecila sam kucu.:)))Nagradice cu sad rado preuzeti i proslediti dalje.:))

    ОдговориИзбриши
  5. Draga Majo, ja sam pisala ovde komentar ali izgleda da nije objavljen, sigurno mojom greškom. :)Drago mi je da ti se svidela krempita i hvala ti na isprobavanju i tako lepim rečima. Veliki, veliki pozdrav...

    ОдговориИзбриши
  6. Draga Aliki,nema na cemu i drugi put!!Imas divne recepte!!!

    ОдговориИзбриши
  7. Hvala Majce od srca sto si me nagradila i prijatino iznenadila! Cestitam i tebi na dobijenim nagradama..zaluzujes svaku!!!!

    ОдговориИзбриши