среда, 21. септембар 2011.

Susret na Adi

Sta bih ja mogla da napisem nesto novo,a da to nisu vec ucinile moje blog prijateljice?Da nam je bilo divno,da smo uzivali u hrani,dobrom vremenu i drustvu,to vam slike pokazuju.One mogu da vam budu samo poziv da se odazovete na sledece druzenje!!!Kako je divan osecaj da i licno upoznate ljude sa kojima svakodnevno komunicirate preko bloga!!:))Ja sam jako srecna i zadovoljna i jedva cekam sledece okupljanje.
Da se zahvalim nasoj Maji sto nam je sve tako lepo osmislila i organizovala!!!Hvala T&T timu sto su nas obradovale,iznenadile i priustile zadovoljstvo da provedu dan sa nama na Adi.DIVNE STE!!!!Doduse,vec sam i napisala u komentarima mojih prijateljica koje su bile vredne i napravile divne postove,da NIJEDNU ne mogu posebno izdvojiti.Tacno se vidi i oseti da delimo isto interesovanje i ljubav,a to je prema hrani.Nisam ni sanjala da cu pokrenuvsi blog pre nepunih godinu dana imati tako lepo iskustvo i nove prijatelje!!Hvala svima od srca na divnom subotnjem danu na Adi!!!
Sto se tice slikanja,ja sam to prepustila majstoricama fotografije:)))Ali,sledeci put cu se potruditi da od njih naucim i nesto o tome.Ja cu vam postaviti neku moju sliku,i Naletovu sto mi je poslala.A sto se tice recepata,i oni ce biti naknadno postavljeni.





Milica,sa Milinog kuvara nas je pocastila sa predivnim likerom,koji cekamo recept,a kojem nije mogao da odoli moj mladji sin:))))
Devojke,punoooooo vam hvala jos jednom!!!!




17 коментара:

  1. Ovo je prvi put da na izvještaju s druženja vidim fotke svega na okupu. Obično cure prezentiraju svako jelo pojedinačno.

    Sigurno vam je bilo odlično za tim stolom punim dobre hrane, a sve u prekrasnom okruženju uz ugodno druženje

    ОдговориИзбриши
  2. Drago mi je što ste se lepo družile, vidim ima ovde svega i svačega, verujem da niste uspele sve ni da probate...

    ОдговориИзбриши
  3. Eh, Majo, vidiš li ti kako nama beše lepo? Pa, ko ne bi poželeo opet? Draga moja, baš mi je drago što sam te upoznala i probala tvoje djakonije. Integralni krekeri su bili super. Pozdraaav

    ОдговориИзбриши
  4. Supeeer, jos slicica sa druzenja!;))) a na stolu prava "ikebana", hehe... tako je to kad se food blogerice okupe, ne sumnjam da vam je bilo fino, a do neke naredne prilike saljem punooo lepih pozdrava!;)))

    ОдговориИзбриши
  5. Dobro je da postoji fotka sa celim stolom, ali nisu uhvaćena tri stola na kojima smo bili raspoređeni. Negde se jelo, negde pilo, negde pričalo. Mogli bi ovako svake nedelje!

    ОдговориИзбриши
  6. Divno je bilo!!!Vi ste sve slikale posebno hranu,a ja ceo sto:)))Nadam se da nisam poremetila obicaje:)))Da nas sa svakim okupljanjem bude sve vise!!Trebala je da se proba sva hrana,ali ja sam bila hrabra.sad cekam recepte za sve te djakonije koje nema na blogovima.Naletovi brusketi,Anine kiflice,Tanjine urmasice,Majine reform kocke,Milicin liker,....toliko toga ima ljudi.probajte sve jer je izvrsno!!!Pozdrav svim novim blog prijateljima a i onim koji ce tek to biti:)))

    ОдговориИзбриши
  7. Divno Majo, baš ste uživale i napunile baterije :)

    Ko bi rekao da imaš tolikog sina, baš je sladak, deluješ jako mlada :)))

    ОдговориИзбриши
  8. Fenomenalno, baš mi je žao što nisam mogla doći ali... biće prilike :)

    ОдговориИзбриши
  9. Oh kako sve dobro izgleda..a videla sam fotke i kod Milice..Odlican post i zaista preukusna hrana!!!

    ОдговориИзбриши
  10. Jao, kako mi je slatko sad što svaka predstavlja istu stvar na drugačiji način :) I to je neki način da se bolje upoznamo :) Meni je trebalo dosta vremena, upala sam u neku "ne želim jesen, a neću ni da mi je vruće" fazu pa danima nisam izlazila iz kuće i nisam mogla ništa kreativno da radim :) Danas me uhvatila inspiracija - dan pred ispit, šta da ti kažem i eno ga post na blogu :) Idi vidi, ako treba nešto da ispravljam javi :) :*

    ОдговориИзбриши
  11. Jako je bilo lepo.Volela bih da nas sa svakim okupljanjem bude sve vise!!Inace Jaco,imam 37 god,ovaj mladji sin 12god,a stariji 14.Mlada mama:))Sin mi je uzivao u Milinom likeru i jedva cekam recept da ga napravim!!

    ОдговориИзбриши
  12. Jao kako se vidi da je ovaj post napisan u jednom dahu, onako pod utiskom :) Hvala ti sto si dosla i sto si donela onako divnu klopu. Ja imam samo jednu i to jako losu slicicu tvojih sitnih kolaca, pa ti nisam slala, ali sam je ipak objavila kod sebe, bilo mi je zao da ne stavim, sad, malo je mutno izvini.
    Imas recept za urmasice kod mene, to sam davno objavila kao i knedle.
    Pozdravljam te puno i nadam se da se vidimo i sledeci put!

    ОдговориИзбриши
  13. Drago mi je sto se vidi da sam bila jako SRECNA!!!Lepo je ovo nase druzenje preko bloga,ali jos i licno upoznavanje,meni mnogo znaci.Hvala za sliku,nema veze sto je mutna:)))Naravno da cu biti na svakom okupljanju.Sve ste DIVNE!!!Drago mi je sto sam vas upoznala!!Nadam se da ce svakim druzenjem biti nas sve vise!!:)))

    ОдговориИзбриши
  14. Ma odlično si ti to sve poslikala! Kod tebe se vidi sva raskoš! :)
    A i zadovoljstva i sreća zbog susreta! :)
    Bilo je lijepo upoznati vas, veliki pozdrav od T and T. :)

    ОдговориИзбриши
  15. Divni dojmovi sa Ade, prekrasno mi je čitati i gledati vas u lijepom druženju. A tek ovaj stol prepun finih delicija kojima ste se častile. Jako dobro !! :)

    ОдговориИзбриши
  16. Promaklo mi ovo. Drago mi je da sam te upoznala, vidimo se nekom sledećom prilikom! :)

    ОдговориИзбриши