четвртак, 1. децембар 2011.

SAJAM HRANE U BEOGRADU 2011

U utorak 29.11 posetila sam sajam hrane.Tamo sam imala srecu da upoznam jednu od nasih blog prijateljica OLJU sa bloga http://slatkisvet.blogspot.com/. Olja,jako mi je drago sto sam te upoznala!!!!!Sada znam jos jednu uzivo blog prijateljicu.Jako mi se svidela tvoja torta,ali tvoj rad verujem da znaju mnogi koji prate tvoj blog.Necu vam pisati utiske sa sajma,vec cu vam samo preneti atmosferu sa slikama.Ove godine,nije bio tako veliki i nije bilo bas punoooo djakonija kao sto sam ocekivala.Probala sam jedne predivne stanglice sa suvim sljivama.Recept nisam dobila,ali se nadam kada budem probala sama da ih napravim,da cu pogoditi sastojke.Uradjena je na fazon bajadere.Ja nisam ljubitelj suvih sljiva,ali su me ove stanglice osvojile ukusom.Cim ih napravim,podelicu ih sa vama:)))








































13 коментара:

  1. Ovakve manifestacije uvek donesu neku novu ideju, pokupis nesto usput a nesto i sam smislis... u svakom slucaju, hvala ti sto si sve ovo lepo uslikala i prenela nam. Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  2. U prvom trenutku sam pomislila da je ovo kod nas u Pancevu, pa sam se zacudila... :) Hvala na fotkama, nisam ni znala da postoji Sajam hrane.

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala puno sto si nam prenela delic atmosfere i podelila ove fotke sa nama, bas je bilo sve lepo organizovano i odavno imam zelju da dodjem na taj sajam, ali mi je uvek nekako daleko a ni datum mi se bas ne uklapa, medjutim lepo je ovako nesto videti i razmeniti malo iskustva i ideje.:))
    p.s. jedva cekam da isprobas taj receptic sa suvim sljivamam, zvuci jako zanimljivo.;))

    ОдговориИзбриши
  4. Miki,evo ispravila sam.Kamo srece da se i u nasem gradu nesto tako organizuje:)Drage moje,ja sam se odusevila sa stalcima za torte koji su ujedno i za sitne kolace.Iako je vecina od nas vecinu jela i kolaca i sama napravila,zadovoljstvo je videti sve na jednom mestu.Dobijete ujedno i ideju za nesto novo.Lana,cim napravim te stanglice,stavljam recept.Nadam se da sam provalila sastojke.:))

    ОдговориИзбриши
  5. Uf, kako bih voljela da sam u prilici tamo malo prozvrljati!...Ja bih samo gledala!

    ОдговориИзбриши
  6. Baš krasno! Fotkama si nam dočarala Sajam i koliko vidim, bilo je svakojake krasne hrane.

    ОдговориИзбриши
  7. Kazeš da nije bas ovaj put ispunio tvoja očekivanja?Kakav li je tek onda,hahahaha...Divne su slike i baš onako krene voda na usta kad ih gledaš i sve bih rado da mljacnem:)))

    ОдговориИзбриши
  8. E baš sam se nauživala gledajući ove fotografije! Kod nas postoji tradicionalni Sajam hrane koji se svake godine održava u Budvi. I ja sam primjetila da je i ovaj sajam sve manji i oskudniji, nažalost ..

    ОдговориИзбриши
  9. Majo, veliki pozdrav za tebe, drago mi je da sam te upoznala, i nadam se da ćemo se družiti i ubuduće.

    ОдговориИзбриши
  10. Oh, predivno! Šteta, da nemamo što takvo kod nas....

    ОдговориИзбриши
  11. Prelepo! Ostala sam bez teksta i sve hocu da pojedem! :D

    ОдговориИзбриши
  12. Ovo je nesto savrseno,uzivala sam,hvala na divnim slikama!

    ОдговориИзбриши