понедељак, 26. септембар 2011.

Rodjendanske torte Noddy

Prva tortica je radjena za jednog preslatkog decaka Aleksu koji je napunio 1 godinicu:))Srecan mu rodjendan!!!Po zelji ,donja torta je bila Grilijas torta ,a gornju sam radila po Jovaninom receptu ,Plazma torta.



Druga Noddy torta je radjena za jednu malu Milicu,koja je napunila 2 godinice:))I njoj srecan rodjendan!!!Oni su zeleli istu tortu kao prvu  Noddy tortu sto sam radila.Recept se nalazi ovde.



11 коментара:

  1. toliko si truda ulozila i rezultat je odlican! Nemam vremena NAZALOST da eksperimentisem ovoliko ali ti to tako dobro radis da cu ti se obratiti kada mi bude trebala neka figurica. Znam sada ko je provereno dobar za prodaju:).

    ОдговориИзбриши
  2. Vas dve ste se baš izveštile, Jovana i ti. nemam pojma ko je Noddy iako znam da ga sva deca traže i da je hit!

    ОдговориИзбриши
  3. Maki hvala puno na tako lepim recima.uzivam da pravim figurice i drago mi je ako mislis da to dobro radim.Cekam te!!:))
    Inace,Joja i ja smo tandem,steta je sto nismo u istom gradu:((

    ОдговориИзбриши
  4. ovo je za mene špansko selo ;)) svaka čast Majo, za ovo treba imati strpljenja

    ОдговориИзбриши
  5. Predivne su obe torte, tako si ih bogato ukrasila figuricama. Majo, svaka ti čast, zaista si nadarena a vidi se i da ih radiš s ljubavlju...

    ОдговориИзбриши
  6. Predivne torte !! Bravo Maja, odlično si ih napravila !

    ОдговориИзбриши
  7. Bas su lepe :) I figurice su pedantno i precizno uradene. Uvek sam se pitala, kakvog su ukusa te torte, ali verujem kada je lep fil iznutra, a ne samo one poput americkih, patispanj i fil, i sve tako u nedogled, da mogu da budu jako ukusne. Bravo svakako za ove coveculjke, mogu misliti koliko im se deca raduju, kad meni odrasloj zaokupe paznju :)

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan rad! Uvjerena sam da su svi bili više nego zadovoljni!

    ОдговориИзбриши
  9. Hvala vam punooo drage moje!!!A torte nisu poput onih americkih,takve ne volim.Ovde je sve jestivo.Najvise volim da ih pravim sa lesnikom ili vocne:))

    ОдговориИзбриши