POTREBNO JE:
500gr.kora
600gr.kecapa
600gr.mariniranih pecuraka
300gr.kackavalja
ulje
Kore podeliti na 3 dela za 3 rolata(po 5 komada).Pecurke iseckati,a kackavalj izrendati.Na svaki rolat ide po 200gr.kecapa,100gr.kackavalja i 200gr.pecuraka.
Staviti dve kore jednu preko druge pa premazati kecapom,pa staviti trecu koru.
I trecu koru premazati sa kecapom,pa posuti sa izrendanim kackavaljem.
Staviti cetvrtu koru,premazati je sa kecapom ,pa rasporediti iseckane pecurke.
Staviti petu koru,pa urolati.
Tako napraviti jos dva rolata.Rolate staviti u oblozen pleh,pa ih odgore premazati sa malo ulja i peci ih na 220C oko 30min.
Savršeno!
ОдговориИзбришиHehe na isti nacin i ja pravim pica rolat i moja sestra kaze da ja to najbolje napravim :-))) ! Bas si me podsetila jer ga duuuuugo nisam pravila !! Odlican je!!
ОдговориИзбришиProbaću, divno zvuči...
ОдговориИзбришиHvala drage moje:)Marijana,ako ne volite marinirane pecurke,ti mozes staviti i sveze, prethodno prodinstane pecurke.pozz
ОдговориИзбришиBas ti je lep recept. Ja sam ga radila pre nekih godinu dana, ali mi je ispao malo suv; onako sam ga radila, iz glave. Bas ti hvala, sada imam recept!
ОдговориИзбришиSandra,caka je samo da dobro namazes kecapom i nece biti suvi.Pozz
ОдговориИзбришиDa, verovatno sam premalo stavila paradajza. Koristila sam domaci, kuvani paradajz, ali ga nisam bas imala puno. Hvala. Svakako cu probati ponovo, svidja mi se ideja pizze sa korama!
ОдговориИзбришиPa kako sam uspela da propustim ovaj post..Majo ovo je tako unikatno i predivno..Ja cu ovo morati da probam i to pod hitno!!!
ОдговориИзбришиSamo da te pitam..koje si kore koristila..izgledaju mi kao one tanke za pitu(phyllo) ili si sama razvijala?
ОдговориИзбришиSandra,koristila sam tanke kore za pitu,ali ti mozes da napravis i domace,jos je lepse.Kad imam vremena pravim ih sama,razvucem preko celog stola,nafilujem i umotam carsavom.Drago mi je da ti se dopada:)pozz
ОдговориИзбришиVolim pizzu s dizanim tijestom, ali kad mi treba nešto na brzinu radim varijantu s kupovnim tankim korama; fina je:)
ОдговориИзбришиMajo, ako zelite, dodjite po jednu lepu nagradicu!
ОдговориИзбришиhttp://mojanoblica.blogspot.com/2011/01/hvala-za-nagrade.html
Pozdrav!
Jao ja ovo tek sada vidim i vec mi ide voda na usta ;) A taman sam resila da malo usporim sa ovako ukusnom hranom. Divno
ОдговориИзбришиSavrsena je...pravim je za Sv.Nukolu.
ОдговориИзбришиHvala za recept.