недеља, 23. јануар 2011.

Trouglovi

POTREBNO JE:
400gr.secera
20 kasika vode
250gr.margarina
350gr.mlevenog keksa
100gr.mlevenih lesnika
100gr.gustina
2 kasike belog eurokrema
2 kasike braon eurokrema
2 kasike nesquika
100gr.bele cokolade
3 kasike ulja
Prvo otopiti belu cokoladu sa uljem pa premazati dva trouglasta kalupa prethodno oblozena sa providnom folijom,pa ih ostaviti na hladno da se stegne cokolada.

U serpu staviti secer sa vodom da provri,3min,pa dodati margarin.Pomesati mleveni keks,mlevene lesnike i gustin pa dodati u serpu kad se margarin otopi i sve sjediniti.Podeliti zatim na dva dela.U jedan deo dodati beli eurokrem,a u drugi braon eurokrem i nesquik.
Malo tanme smese sipati da se popuni vrh trougla.

Zatim po pola svetle smese sipati u svaki kalup.

I na kraju rasporediti tamnu smesu u oba kalupa.

Ostaviti da se stegne,pa izruciti na dasku,skinuti foliju i iseci na parcad.

8 коментара: