недеља, 23. јануар 2011.

Trouglovi

POTREBNO JE:
400gr.secera
20 kasika vode
250gr.margarina
350gr.mlevenog keksa
100gr.mlevenih lesnika
100gr.gustina
2 kasike belog eurokrema
2 kasike braon eurokrema
2 kasike nesquika
100gr.bele cokolade
3 kasike ulja
Prvo otopiti belu cokoladu sa uljem pa premazati dva trouglasta kalupa prethodno oblozena sa providnom folijom,pa ih ostaviti na hladno da se stegne cokolada.

U serpu staviti secer sa vodom da provri,3min,pa dodati margarin.Pomesati mleveni keks,mlevene lesnike i gustin pa dodati u serpu kad se margarin otopi i sve sjediniti.Podeliti zatim na dva dela.U jedan deo dodati beli eurokrem,a u drugi braon eurokrem i nesquik.
Malo tanme smese sipati da se popuni vrh trougla.

Zatim po pola svetle smese sipati u svaki kalup.

I na kraju rasporediti tamnu smesu u oba kalupa.

Ostaviti da se stegne,pa izruciti na dasku,skinuti foliju i iseci na parcad.

8 коментара:

  1. Eto ti sad-kažeš ja kriva a gle šta nam ti radiš!!!! Eto i mene kod tebe na degustaciju draga da znaš!!! :-))pa sve je prosto savršeno!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Bas je fin receptic i svidja mi se kako izgleda kad se isece...zabelezeno!;))pozzz

    ОдговориИзбриши
  3. Ne radim često "nepečene" kolače, ali povremeno dođu na red; spremam recept:)

    ОдговориИзбриши
  4. Drage moje bloger prijateljice,jako me raduje sto vam se dopadaju.Nastale su na osnovu bajadera koje pravim uz neke dodatke naravno!Pozz

    ОдговориИзбриши