уторак, 28. фебруар 2012.

FBI rukavice-u gostima kod Jelene

U okviru dvomesecne igrice FBI rukavice ovog puta smo istrazivali Jelenin blog FOODFORTHOUGHT.
Nama se svidjaju njene corbice,tako da sam ovog puta isprobala njene dve corbice,Minestrone i Krem corba od pecenih paprika i dobro poznato kuvano pecivo,sada na njen nacin, Bavarske kifle.

MINESTRONE


 Corbica nam se bas svidela i kuvacu je cesto.Jedina razlika je sto na kraju corbicu nisam zakiselila sa limunovim sokom.Jela pravljana sa kuvanim ili sveze mlevenim paradajzom po meni vec daju kiselkasti ukus jelu,i iz tog razloga nisam dodavala.Sto se tice posipanja rendanog kackavalja odgore,nama je lepse bez.Eto to su nasi utisci o ovoj divnoj corbici.:)))





Za ovu corbicu mogu da kazem da je veoma neobicna.Posto moj stariji sin ne voli persun,u knedlice nisam dodavala persunovo lisce.Knedlice su veoma neobicne i do sada takve jos nisam probala.Krajnji utisak,corbica nam se svidja!!!!:)))




O ovom pecivu mislim da ne treba posebno pisati.Po meni se nekom ili doadne ili ne.Mojim ukucanima se svidja,i ja ga vec dugo pravim.Ovog puta je samo isproban Jelenin recept,rezultat,zadovoljni:))

Ranije sam isprobala jos dva Jelenina recepta,jedan je Vitaminska krem corbica sa valjuscicima od piletine i Pekarske rol kifle i rol virsle i sa oba bila zadovoljna.



Iako se zavrsava istrazivanje Jeleninog bloga,ja cu i dalje isprobati njene recepte,posebno corbice,koje me odusevljavaju!!Hvala Jelena:))






9 коментара:

  1. Divni recepti divno pripremljeni - što više reči?

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Majo na isprobavanju i drago mi je da se i ostalima dopalo. Kako j krenulo sa praznicima i jelom i jelom i jelom, pomislila sam da će ljudi samo čorbice da prave jer je većina, uključujući mene teža no što je bila 31 decembra 2011g.

    ОдговориИзбриши
  3. i meni se kod jelene najviše juhice dopadaju iako je i sve drugo odlično, ti si sve lijepo napravila, baš mi se dopada odabir

    ОдговориИзбриши
  4. Bravo Majo, krasne recepte si isprobala i jako lijepo sve pripremila. Meni su juhe koje si odabrala baš posebne, Odlično !

    ОдговориИзбриши
  5. Bravo Majče, vredna si bila i odabrala krasne recepte, sve si lepo pripremila, ne mogu se odlučiti šta je bolje...

    ОдговориИзбриши
  6. Bravo Majo! Sjajno odradjen zadatak!!! :)

    ОдговориИзбриши
  7. Bas si dobar izbor napravila i sve lepo spremila. Corbice su ti odlicne, a i peciva. I ja sam merkala to bavarsko testo i rol kifle, ali nista dok ne skinem koje kilce hihi
    kiss

    ОдговориИзбриши
  8. Majo, krasan izbor! Ove bavarske kifle baš mame!

    ОдговориИзбриши