понедељак, 21. фебруар 2011.

Nagradica

Danas su me obradovale dve blog prijateljice sa blogova,marijaninaknjigarecepata.blogspot.com i justcakegirl.blogspot.com sa ovom divnom nagradicom,meni novoj.Ovim putem im se zahvaljujem od srca na ovako lepoj nagradici.

Pravila nalazu da se napise nekih 7 stvari o sebi,a da se nagrada prosledi na 15 blogova dalje.Kao sto je vec Mihaela rekla,a u potunosti se slazem s njom,volim ovo dodeljivanje nagrada,jer se na taj nacin  vise upoznajemo,ali ne volim i jako mi tesko pada kada treba da se odlucim za neki odredjeni,jer vas sve volim podjednako i sve volim i da vas posecujem.Zato se trudim da pri svakoj podeli nagrada nekog drugog obradujem.
Necu numerisati sedam stavki o meni.Sta napisati a da nisam vec i da se ne ponavljam?Najvise na svetu volim moje decake,dva sina i muza.Oni su moji degustatori i zamorcici,kako oni kazu,jer volim da eksperimentisem u kuhinji,a oni to moraju da probaju.Ako mi oni daju zeleno svetlo,onda mogu recept da podelim i sa vama.Jako sam tvrdoglava,uporna i volim da ucim.Smatram da covek treba da uci dok je ziv.Volim i da crtam,vezem,sijem uz neku finu muzikicu.Dopada mi se spanska muzika,i obozavam njihov jezik i temperament.Jezik sam naucila,jos samo da otputujem u neku latino zemlju...:)))
A sad onaj najtezi deo,prosledjivanje ove lepe nagradice.Ja je saljem na 16 blogova,jedan vise,mislim da nije problem,jer sam je dobila sa dva bloga:))Po pravilu bih mogla i na 30:)))
1.Marijini slatkisi
2.Kuhinjske carolije
3.U mojoj kuhinji 2
4.Ja u kuhinji
5.SuroMania!!!
6.Kasicica secera&prstohvat soli
7.Mlin nas nasusni
8.Coolinarija
9.Delicious for kids
10.La cuisine creative
11.Jacina carobna kuhinja
12.Kuvarica na trapezu
13.Sweet Food
14.Kuvati srcem
15.Laka kuharica
16.Recepti iz moje biljeznice
Izvolite dragi moji i uzivajte u zasluzenoj nagradi kao sto sam i ja:)))


13 коментара:

  1. Viendo la receta del pan se ve muy delicioso,con avena queda mmuy saludable.
    Te felicito por el premio,realmente tu blog es muy bonito lleno de recetas muy interesantes de aprender,un abrazo.

    ОдговориИзбриши
  2. Puno ti hvala što si se sjetila mojeg blog i mene. Ja malo (puno) kasnim s preuzimanjem nagrade, ali proteklih 10ak dana nisam se uspjela baviti blogom. Niti sam imala vremena pogledati komentare niti sam unosila recepte; imala sam otprije programirano unošenje par recepta, tako da, iako mene nije bilo, barem se na blogu svakih par dana pojavilo nešto novo.
    Još jednom, od srca hvala za nagradu:)

    ОдговориИзбриши
  3. Majče hvala na ovoj nagradi, zaista je lijepa i mnogo,mnogo me obradovala! Izvini zbog ovolikog kašnjenja, imala sam malu nezgodu pa nisam ništa objavljivala niti se glaskala, ali sam pratila šta se sve kuva u bloger-kuhinjama i uskoro ću se aktivirati malo više:)

    ОдговориИзбриши