петак, 29. април 2011.

Punjena jaja

POTREBNO JE:
15 obarenih jaja
3 kisela krastavcica
150gr.praske sunke
100gr.majoneza
1dcl.kisele pavlake
ZA PRELIV:
100gr.majoneza
2dcl.kisele pavlake
1 kasicica senfa
Obarena jaja oljustiti i preseci na pola po duzini.Iz svake polutke izvaditi zumance i staviti ga u ciniju,a belanca ostaviti sa strane.
Zumanca izgnjeciti,pa im dodati majonez,kiselu pavlaku i iseckane krastavcice i prasku sunku na kockice,pa sve sjediniti.
Malom kasicicom ili sa poslasticarskim spricem napuniti svaku polutku sa filom.
Izmutiti majonez,kiselu pavlaku i senf i ovim prelivom preliti napunjena jaja.
P.S.Na ovaj nacin mozete iskoristiti preostala Uskrsnja jaja.A takodje mozete napraviti i predivan rolat od nase drage Jovane sa bloga, http://raznajela.blogspot.com/





                                           Rolat sa ajvarom


4 коментара:

  1. Pozdrav Majo, nije me bilo jedno vreme a eto me ponovo, navratijo sam da vidim sta jos ima novo kod tebe i svidja mi se sta vidim.

    ОдговориИзбриши
  2. MAJČE SJajni recept za punjena jaja , a rolat ti je sjajno ispao! Nadam se da ste uživali ! VELIKI POZDRAV DRAGA! :-)))

    ОдговориИзбриши
  3. Dragi moji,hvala vam puno.Jovanin rolat je DIVAN i OBAVEZNO ga probajte!!Mi smo odusevljeni!!Hvala draga na ovom i mnogim tvojim divnim receptima:))

    ОдговориИзбриши