KORA:
7 belanaca
21 kasika secera
1 vanil secer
FIL I:
21 zumance
300gr.secera
2 vanil secera
250gr.margarina sa ukusom slatke pavlake
150gr.mlevenog plazma keksa
FIL II:
500ml.slatke pavlake
Za koru dobro umutiti belanca sa secerom i vanil secerom u cvrst sneg.Rernu zagrejati na 200C.Smesu izliti u oblozen pleh,staviti koru da se pece i smanjiti temperaturu na 150C.Ako vam je rerna jaca smanjite i na 120C.Koru susiti oko 60min.Na isti nacin napraviti jos 2 kore.
Za fil I umutiti zumanca sa secerom,pa ih skuvati na pari.Kad se ohlade,sjediniti ih sa umucenim margarinom i vanil secerom,pa dodati mlevenu plazmu.
Za fil II umutiti slatku pavlaku.
Filovati:kora,fil I,fil II,kora...Sa ostatkom slatke pavlake premazati celu tortu.
Za ukrasavanje sam koristila slag.
P.S.Prava verzija ove torte koju pravim je bez plazme i slatke pavlake.Unela sam ove promene i lepa je.Mislim da nije toliko slatka i vise je kremastija:))
Probajte:)
Lindo bolo!!! Um abraço, Marta
ОдговориИзбришиextra recept i ukrašavanje ... I liga pozz
ОдговориИзбришиSjajno!!!!
ОдговориИзбриши